0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
ROFARSO Красива, Акварел Есенна Горска Стикер На Стената Дърво Стикер на Стената Пилинг и Нож Преносимо Стенно Художествено Декорация Декор за Детска Спалня Хол Офис ?

ROFARSO Красива, Акварел Есенна Горска Стикер На Стената Дърво Стикер на Стената Пилинг и Нож Преносимо Стенно Художествено

BGN 7.99
На склад

Брой продукти

_BOS_"ОТЛИЧЕН МАТЕРИАЛ" : Нашата стикер на стената на хола е направена от висококачествен PVC.Този дом декор е водоустойчив и подвижна. _BOS_. _BOS_"ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ" : Този стикер за стена включва 1 лист 35,4" x 11,8" и крайния размер на приблизително 34,2" x 10,6".Украса лесно се поставя и отстранява без увреждане на повърхността на стената.Ако го използвате правилно,тази горска стикер на стената може да продължи дълго време, без белене, бръчки или избледняване.Този стикер е много подходящ за детска,спалня,офис,дневна,мека мебел, телевизор,магазин,врати или на всяко друго място, където искате да добавите цвят. _BOS_. _BOS_"НАСЛАЖДАВАЙТЕ се" : нека да направим стая ярка и по-прекрасна с тези красиви модели.Готов размер не е в покой,вие може да намали този стикер за стена от дърво и даде пълна игра своето изкуство и вдъхновение, за да използват тези етикети САМ и им се наслаждават с децата си или с приятели. _BOS_. _BOS_"ЛЕСНА УПОТРЕБА" : Тази премиальная стикер е удобен за използване.Просто внимателно отстранете ги и ги залепете с ръце на гладки,чисти,сухи и свободни от прах на повърхността.Ако имате някакви мехурчета,можете да използвате скреч картата, за да премахнете мехурчета или да използвате иглата за пункция малки мехурчета и се изглади ги, това няма да се отрази на цялостния ефект на пастите за зъби. _BOS_. _BOS_"Внимание" : Моля, проверете размера, преди да купите.Уверете се,че повърхността на стената е гладка, чиста,суха и без прах.При отстраняване на етикети с стени вие можете да използвате сешоар,за да загрее лепило, а след това с помощта на нож внимателно повдигнете ъгъл етикети и бавно го свали.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси. _BOS_.

Други функции

Най-добри сделки