0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Детски Рамото на Лигавицата На Слабините, Ремъци, Накладки на Раменете, Костюм за Деца, Бебета, столче за Кола, Поддръжка на Бедрата, Универсални Меки Калъфи За пред?

Детски Рамото на Лигавицата На Слабините, Ремъци, Накладки на Раменете, Костюм за Деца, Бебета, столче за Кола, Поддръжка

BGN 8.79
На склад

Брой продукти

★ Той може да бъде здраво прикрепен към ремням за сигурност с различни размери.Предимства на закупуване на своята практика за колан на автомобила за сигурност ★ Дизайн, подходящ за столчета за автомобил, столчета за кола, столлеров, колички или стульчиков за хранене и т.Мек плат и памучен полагане на пп нежни и удобни за чувствителна кожа на кърмачета, а също така може да се предотврати дразнене на предпазен колан и триене.Много е подходяща за различни цели. ★ Одноэтапная инсталация, не е необходимо първо да стреля система на предпазните колани, спестяване на много време.Прост дизайн, черен на своята практика за колан комплимент за всеки интериор количка или в колата. ★ Приложими към всички системи на предпазните колани, просто да поставите детето в седалката и за сядане на него, както обикновено.Тази плечевая хастар колана на автомобила за сигурност, предназначени за защита на шията, раменете, гърдите и слабините на детето от неудобного триене колан на автомобила за сигурност. ★Наплечник лек и преносим, можете да го сложите у дома или да го взема от дома си удобно.Калъф за колан на автомобила за сигурност, подходящ за системата на предпазните колани столче за кола и количка.Били ли сте някога са били надраскани с колан на автомобила на пътя?Искате да защитите детето си, седнал в инвалидна количка?Вие искате ли вашето новородено дете удобно седи в количката или автокресле?Калъф за колан на автомобила за сигурност i Nelihoo-това е отговорът! ! !Калъф за колан за безопасност i Nelihoo ще осигури на вашето бебе да се чувствате удобно.

Други функции

Най-добри сделки