0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
BLINGDARO Dog Harness , No Pull Harness for Large Dogs with Handle , Светлоотразителни Adjustable Vest Harness for Outdoor Walking Training (L:53.4-71.1CM (21-28), Orange)

BLINGDARO Dog Harness , No Pull Harness for Large Dogs with Handle , Светлоотразителни Adjustable Vest Harness for Outdoor

BGN 19.99
На склад

Брой продукти

Специален материал : полиестер + найлон, удобна и дишаща вътрешна конструкция, кучешки жилетка разнообразни по всяко време на годината, поддържа кучето си в топлината и хладината.Лекота на употреба , когато нямаш или отдаване под наем на шлейку,просто носете я на врата на кучето, след това закрепете два бутона от двете страни и накрая, 5 регулиране на колан, подходящи за вашите домашни любимци.Удобна дръжка , тази удобна дръжка, предназначена за гърба на кучето.Това ви помага по-лесно да се поддържа кучето в много случаи, например, да се катери заедно, да се изкачи по стълбата, седна в колата и т.н. Сигурен отразяваща , Разходка с кучето си през нощта, не се бави да го тегли за сигурност, разработен отразяваща светлината може да направи кучето по-лесно да се види и намери.Насладете се на пазаруването ,моля,измерва се обиколката на шията и гърдите на кучето, преди да купуват, не се колебайте да се свържете с нас , ако имате някакви въпроси, ние сме винаги тук, за да помогне.шлейка за кучета , подходящ за всяко време, всеки повод, независимо от дневна разходка, а също така и за разходки, тренировки, лов и така нататък. 1.Расстегните отличителни ленти и разхлабете 2 маточната колан. 2、Поставете примката на врата на кучето си ,моля, обърнете внимание, че дръжката трябва да бъде в задната част на колана за сигурността на вашите домашни любимци. 3. Подредете долните колани между две предните крака на кучето си,след това застегните двете странични катарами нагоре.4. Използвайте 5 регулировочных колан, за да се коригира кучешка сбруя, че тя е отишла за вашето куче.

Други функции

Най-добри сделки