0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Компрессионный фитинг с фитил, Удобен 2‑сензорен Фитинг, трайно солидна връзка за стени и на дъски Hard Tube X Hose Hard Tube Conversion Hose(Ф10*8)

Компрессионный фитинг с фитил, Удобен 2‑сензорен Фитинг, трайно солидна връзка за стени и на дъски Hard Tube X Hose Hard

BGN 15.75
На склад

Брой продукти

Подходящ за предотвратяване на пожари, предотвратяване на пукнатини, височинна работа и може да елиминира несъвършенствата, причинени от невнимателно, заварени, заваряване, не се изисква.Тънко отшлифованная специална технологична повърхност прави усещането на ръцете лъскава и нежна, интериор чисти и ярки, а линийка може точно да се контролира.Притежават здрав материал, високо устойчив на натиск, герметичностью и многократным монтаж, прост и лесен монтаж и поддръжка, безопасна и надеждна работа.Подходящ за тежък маркуч преобразуване на тръбата и нуждите реже случай на стената и дъски.Тип на инсталиране на ферруле опазване на околната среда и за многократна употреба, лесен за работа, лесен за ползване и без за това да се разруши, разрушава традиционния метод на инсталация.Функция : 1. Имат здрава връзка, висока устойчивост на натиск, герметичностью и многократно инсталиране, лесен и удобен за инсталиране и поддръжка, безопасна и сигурна работой2. Подходящ за предотвратяване на пожари, предотвратяване на пукнатини, височинна работа и може да елиминира несъвършенствата, причинени от невнимателно, заварени, заваряване, не се изисква 3. Тънко отшлифованная специална технологична повърхност, усещане за ръце гланц и лек интериор, чиста и светла, а линия може да бъде точно управление4. Тип на инсталиране на ферруле опазване на околната среда и използването на многократна употреба, лесен за работа, лесен за ползване и без за това да се разруши, разрушава традиционния метод установки5. Подходящ за маркуч преобразуване трудна тръба и нуждите реже на стената и дъска occasion Specification : Тип деталя : Щуцер щамповането Ferrule Материал : неръждаема стомана 304 Цел : Случаят където трудна тръба преобразува за маркуча и трябва да мине през стената и дъска Диаметър на трансформация модел(най-тръба x маркуч) : Approx. 6 x 4mm / 0, 2x0, 2in8x5 mm / 0, 3x0, 2in8x6 mm / 0, 3x0, 2in10x6, 5 mm / 0, 4x0, 3in10x8 mm / 0, 4x0, 3 инча Осъществяване Списък : 4 x Компрессионный фитинг.

Други функции

Item Type:
Ferrule Compression Fitting
Material:
304 stainless steel
Purpose:
Occasion where the hard tube is converted to a hose and needs to pass through the wall and board
Conversion Model Diameter(hard tube x hose):
 
Approx. 6 x 4mm / 0.2 x 0.2in :
8 x 5mm / 0.3 x 0.2in :
8 x 6mm / 0.3 x 0.2in :
10 x 6.5mm / 0.4 x 0.3in :
10 x 8mm / 0.4 x 0.3in :
Package List:
4 x Ferrule Compression Fitting :

Най-добри сделки