0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
FAKEME Wireless M11 Bluetooth 5,0 Стерео Слушалка Телефони Водоустойчив намаляване на шума 270 Въртящата Слушалки за Повикване Deliveryman 48H с Микрофон - Син

FAKEME Wireless M11 Bluetooth 5,0 Стерео Слушалка Телефони Водоустойчив намаляване на шума 270 Въртящата Слушалки за

BGN 59.12
На склад

Брой продукти

Приетата технология Bluetooth 5.0 осигурява бързо и стабилно сдвояване с всички смартфони с i OS и Android, планшетами, преносими компютри, MP3 плейъри на разстояние до 33 фута.Вграден HD-микрофон осигурява кристално чист звук и естествен звук, което ви позволява да се наслаждавате на висококачествена музика и ясни телефонни разговори навсякъде.Лесно достъпни бутони за бързо отговаряне на повиквания, възпроизвеждане или останавливающие музика.гласови сигнали за нивото на заряд на батерията, състоянието на връзка позволяват да се насладите на истински усилвател.Въртящи слушалка е идеален за вашия лявото или дясното ухо.Само 9 грама от теглото, лек, той не причинява никаква натоварване на ушите си, като същевременно осигуряват дълготраен комфорт за носене. 13 часа музика и време за разговор след пълно зареждане водоустойчива обвивка може да предпази вътрешните компоненти от течности и слушалки от пот, както и да се осигури по-дълъг живот, подходящ за тичане и физически упражнения.Описание : - Приетата технология Bluetooth 5.0 осигурява бързо и стабилно сдвояване с всички смартфони с i OS и Android, планшетами, преносими компютри, MP3 плейъри на разстояние до 33 фута. - Вградена HD-микрофон осигурява кристално чист звук и естествен звук, което ви позволява да се наслаждавате на висококачествена музика и ясни телефонни разговори навсякъде. - Лесно достъпни бутони за бързо отговаряне на повиквания, възпроизвеждане или останавливающие музика.гласови сигнали за нивото на заряд на батерията, състоянието на връзка позволяват да се насладите на истински усилвател. - Завъртане на слушалка е идеален за вашия лявото или дясното ухо.Само 9 грама от теглото, лек, той не причинява никаква натоварване на ушите си, като същевременно осигуряват дълготраен комфорт за носене. От 13 часа на музика и времето за разговор след пълно зареждане, водоустойчив корпус може да предпази вътрешните компоненти от течности и слушалки от пот, както и да се осигури по-дълъг живот, идеален за тичане и физически упражнения.Спецификация : - Материал : Пластмаса електронни компоненти - Bluetooth Версия : Bluetooth V5.0 - Обхват на Bluetooth : ≤10m - Капацитет на батерията на слушалката : 140m Ah - Време за възпроизвеждане : 13 H - Модел : M11 - Тегло : 9g Size Графика : 230x80x30mm/9.06x3.15x1.18inch Package Package включва : 1 бр Bluetooth Earpiece1 бр Зареждане Cable1 бр слушалки Caps1 бр ръководство Забележка : Моля, позволете малко 0-1 см разлика се дължи на ръчно измерване.Цвят може да изглежда по различен начин в зависимост от осветлението и начина, за да видите списъка.Благодаря за разбирането и вниманието.Желаем ви приятно пазаруване!Вашето удовлетворение е наш приоритет.По този начин, ние ще доставят продукти и услуги на най-високо качество, за да се погрижат за вашето удовлетворение.

Други функции

- Material:
Plastic Electronic components
- Bluetooth Version:
Bluetooth V5.0
- Bluetooth Range:
≤10m
- Earpiece Battery Capacity:
140mAh
- Play Time:
13H
- Model:
M11
- Weight:
9g
Size Chart:
230x80x30mm/9.06x3.15x1.18inch Package :
Package Includes:
1 Piece Bluetooth Earpiece :
1 Piece Charging Cable :
1 Piece Earbud Caps :
1 Piece Manual :
Please allow slightly 0-1cm difference due to manual measurement. :
Colors can appear different depending on light and how the listing is viewed. :
Thanks for your understanding and attention. Wish you a pleasant shopping experience! :
Your satisfaction is our priority. So we would deliver the highest quality products and services to meet your satisfaction. :

Най-добри сделки