0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Finger Suit Press-on-Nail (Cow Wow Нокти) 40шт Ковчег, Квадратни Фалшиви Нокти за Дами, Разработени от Върховете на пръстите, Най-модерните Дълги Фалшиви Нокти, Режийни Ноктите си И?

Finger Suit Press-on-Nail (Cow Wow Нокти) 40шт Ковчег, Квадратни Фалшиви Нокти за Дами, Разработени от Върховете на пръстите,

BGN 28.66
На склад

Брой продукти

✔ Законодател на модата нокти - екип от дизайнери FINGER SUIT непрекъснато изследва последните тенденции нокти, за да донесе най-модерни и модерни ноктите на пазара за всяка колекция. ✔ Easy & comfortable for all - FINGER SUIT press-on nails са достъпни и лесни за употреба за всички-независимо от време или начин на живот.Ние ви предлагаме иновативно решение, времеви и парични ограничения, свързани с обработката на вашите нокти.Стани стилен в движение!. ✔ Естествен дизайн на кривата - всеки пръст КОСТЮМ натиснете върху ноктите естествено наведе, за да ги направи подобни на вашите естествени нокти.Невиданная по-рано форма на гроб подчертае външния вид на вашите ръце. ✔ 40 броя в различни размери - ] Създадени с помощта на изключителна технология, ноктите FINGER SUIT press-on тънки и гъвкави, за да отговарят на всички форми на ноктите.Всеки комплект съдържа 40 бройки различни размери. ✔ Е марка, обединяваща индустрията за нокти, красота и мода в продуктите, ценности и стил, [FINGER SUIT предлага нова парадигма за изява].Крава Уау Нокти (квадратен)Модерен ноктите с животните шарени крави.Черно пълен цвят с прекрасен настроение прави общ баланс по-стилен.В зависимост от вашето облекло, създаване на разнообразие от сладки, модерни и елегантни стилове.Костюм за отпечатъци-само формата на ноктите, която прави вашия пръст е дълъг и деликатен дори къси, тъпи ръцете могат да са превърнати в дълги, тънки ръце, просто прикрепив костюм за отпечатъци.Специални прижимные ноктите от светоотражающего брилянтен печат и гоблинского гел.От премията гелове, които е трудно да се намери с топчета, до рисунки на професионални нийл-майстори, сега можете бързо да попълнят сами.

Други функции

Най-добри сделки