0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
TECOTEC Обновен 13 Притежател на Чаша с Дълго Гърло Закрепване на Таблета, Универсален 2 в 1 Притежателя Чаша Притежателя Телефон за Всички Мобилни Телефони/Трайни Теле?

TECOTEC Обновен 13 Притежател на Чаша с Дълго Гърло Закрепване на Таблета, Универсален 2 в 1 Притежателя Чаша Притежателя

BGN 17.59
На склад

Брой продукти

▶2-В-1 е Широко 7" до 12.9" Съвместим◀ TECOTEC Heavy Duty 2-IN-1 притежателя чаша притежателя на таблета, побира големи телефони и таблети с размер на екрана от 7" до 12.9", включително Apple i Pad, таблети Samsung Galaxy и разделите, LG и много други. ▶Обновена здрава разтегателни и основата на врата◀ Ultimate Универсален регулируем кола за телефон ( завъртане на 360° и завъртане на 270° - сгъване на лост ) .Височина може да се регулира от 5.5" - 13" .Основата на притежателя на телефона чаши ( силиконово разширение и дъно ) размер 2.5" - 4.5" в диаметър .Подходящ за ВСИЧКИ 99,9% от коли , камиони и ванове поставка за чаши здраво , перфектно и надеждно. ▶Последна промяна поколение◀ Сигурността на първо място с притежателя на телефона чаша TECOTEC за автомобил ,,,, Не се притеснявай за разклащане И ПАДАНЕ на мобилния си телефон повече и никога не блокируйте вид шофиране и... Никога да не се повреди колата тире. ▶Лесен за ИНСТАЛИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ◀ TECOTEC винаги е вярвал, че магнитните притежателите на телефони максимално удобни за шофьори.След инсталацията просто поставете на телефон, всичко е готово.В сравнение с традиционните чашечными елементи за телефони, не е нужно да се вземат предвид, тъй като те зажимаются или са освободени.Изключително лесен за употреба!. ▶Гаранция една година◀ TECOTEC ви предлага безплатна замяна или възстановяване в рамките на 365 дни, при всякакви условия .Бъдете сигурни, че нашият екип винаги ще клиента ..Подходяща за всички размери на мобилни телефони, дори с по-дебел корпус.

Други функции

Най-добри сделки