0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
LJXX Достъпно Одеяло Инвалидна Количка с цип и Влакна, Одеало Инвалидна Количка, Одеало Инвалидна Количка, Зимна Крак на Крак Назад Топло Чанта за Инвалиди Старши Въз

LJXX Достъпно Одеяло Инвалидна Количка с цип и Влакна, Одеало Инвалидна Количка, Одеало Инвалидна Количка, Зимна Крак

BGN 78.39
На склад

Брой продукти

★【Практичност】 : Одеяло за инвалидни колички Външен слой одеяла водоустойчив,за да се предотврати каша от разливи, с цип затворени, за да се види в топлина, като спален чувал. ★【Удобен】 : Този лек калъф за инвалидна количка супер мека прежда е идеален за студените дни, той идва с водоустойчив калъф, две удобни дебели флисовыми втулки и много голям цип за лесен достъп. ★【Дизайн】 : Одеяло за инвалидна количка с заден панел за допълнителна топлина и comfort.Zip дизайн на затваряне, лесно се побира / се отменя. ★【Лесно да носите със себе си】 : Долната капачка на тялото, която действа като спален чувал за долната част на тялото, няма да има повече сцепление върху тялото,светкавица Инвалидна количка топло капак лесен за носене и се предлага с заден панел за допълнителна топлина и комфорт. ★【Лесна инсталация】 : Одеяло за инвалидна количка лесно се побира в рамките на няколко секунди, без да се налага да ставате от стола.Може да бъде четим от потребителя за независим живот, където е възможно.Одеало за инвалидни колички Осигурява комфорт и топлина, когато сте извън дома, а също така и пълна водоустойчива защита от атмосферни влияния.Функция : 1.Одеало за инвалидна количка, гъст, плюшевое одеяло на лигавицата, за да долната част на тялото за топлина и комфорт в студеното време. 2. Одеало за инвалидни колички, с ципове, има топъл плюш и лесен за използване централната цип.В комплект със заден панел за допълнителна топлина и комфорт. 3.Топло одеяло Лесно да се грижи, да хвърли може да се пере на ръка или в машина в хладка вода, висящи, за да изсъхне Спецификация : продукт : Одеало за инвалидни колички Материал : вълна агнешко Цвят : синьо Тегло : 850 гр Опаковъчен лист : Одеяло за инвалидни колички*1 Забележки : 1.Цвета на продукта на снимката може леко да се различава от реалния продукт, поради различните снимките и на светлината на дисплея. 2.Размер на продукта се измерва ръчно, и неизбежно ще бъде грешка 1-3 мм, която е в рамките на нормалните граници и не влияе на нормалното използване.Моля, разберете.

Други функции

product :
Wheelchair Blanket
Material:
Lamb wool
Color:
Blue
Weight:
850g
Packing list: :
Wheelchair Blanket*1 :
Notes :
1.The color of the product in the photo may be slightly different from the actual product due to the different shooting and light display. :
2.The size of the product is manually measured, and inevitably there will If Be an error of 1-3mm, which is within the normal range and does not affect the normal use. Please understand. :

Най-добри сделки