0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
WSNBB Стоманена библиотечна Стълба Оборудване на Домашния офис, Библиотека Навес Стил Плъзгащи Песен Комплект (без стълба), Разтегателна Вратата на Бараката Хардуер?

WSNBB Стоманена библиотечна Стълба Оборудване на Домашния офис, Библиотека Навес Стил Плъзгащи Песен Комплект (без стълба),

BGN 46.88
На склад

Брой продукти

【Slide Hardware Kit】С помощта на слайд hardware kit можете да отидете навсякъде, да се издигне и да получите елементи, без много усилия, много е удобно и красиво. 【Безпроблемно инсталиране】Нашия комплект оборудване за слайдове, можете да зададете своя собствена.Можете бързо да инсталирате обков за врати навес без налягане.Дължина на основния прът е > 150 см. Тъй като логистична компания не може да си прекалено дълго, той се нуждае от бесшовном съединяването (виж Фигура 6), но това не може да повлияе на теглото на жлеба на скалата. 【Здрав и издръжлив】Висококачествен метален материал, красив и здрав.Высокопрочные болтове, трайни и надеждни.Отбраните материали и отлична технология на изграждане, за да се осигури безопасна и сигурна живот за семейството си. 【Тихо и безшумно】Набор от оборудване приплъзване използва висококачествени шайби и гъсеници, които са добре направени и да се гарантира, че можете да го използвате плавно, не се получава много шум. 【Комплект оборудване включва】1 чифт ролери, 1 чифт черни колела, сплит и блок, екскурзовод на наклона.Компоненти на комплекта оборудване за слайдове са показани на фигура, но на стълбището в комплект не е включена. ❶ Плъзгащи хардуерен комплект Плъзгащи хардуер прокатный склад комплект е изработен от висококачествена въглеродна стомана, красива и здрава.Плъзгат плавно, което ви улеснява да вземат и да вземе нещата.❷ Спецификация на оборудването : Име : Сползая комплект оборудване Материал : стомана Размер на въглерод : 1.5 / 2 / 2.44 / 3 / 3.4 / 3.66 / 4 / 4.88 m Color : black❸ Slide rail hardware характеристики : - Лесна инсталация и пести място.- Комплект оборудване за употреба приплъзване е изработена от висококачествени материали, безопасни и трайни.❹ Опаковка : Опаковката съдържа само един комплект оборудване за слайдове, с изключение на стълби и други бижута на фигура.❺ В същото време : - моля, обърнете внимание, че стълби не са предвидени.- размер се измерва ръчно, и физически обект има предимство.- поради влияние на светлината и на дисплея може да има разлика в цвета.❻ Моля, обърнете внимание : - Плъзгащи профили rolling library kit има малки детайли.Стойте далеч от деца.- Ако харесвате нашите продукти, моля, подкрепете ни.- Дължина на основния прът е > 150 см. Тъй като логистична компания не може да си прекалено дълго, той се нуждае от бесшовном съединение (виж Фиг.6), но това не може да повлияе на теглото на употреба рейки.- Можете да регулирате размера.Ако не можете да намерите размер в списъка размер, моля, уведомете ни е размерът на коловоза, от който се нуждаете, и ние ще ви изпратим цена и линк към поръчка.

Други функции

Name:
Sliding Hardware Kit
Material:
carbon steel
Size:
1.5 / 2 / 2.44 / 3 / 3.4 / 3.66 / 4 / 4.88m
Color:
Black
❸ Slide rail hardware features:
- Easy to install and save space. :
- The slide rail hardware kit is made of high-quality materials, safe and durable. :
❹ Packaging:
The package contains only one slide hardware kit, excluding the ladder and other decorations in the figure. :
❺ At the same time:
- please note that ladders are not provided. :
- the dimension is measured manually, and the physical object shall prevail. :
- due to the influence of light and display, there may be some color difference. :
❻ Please note:
- The sliding hardware rolling library kit has small parts. Keep away from children. :
- If you like our products, please support us. :
- The length of the main rod is > 150 cm. Since the logistics company cannot deliver it too long, it needs seamless splicing (see image 6), but it cannot affect the weight grade of the guide rail. :
- You can customize the size. If you can't find the size in the size list, please tell us the size of the track you need, and we will send you the price and link to order. :

Най-добри сделки