0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
wangyy Машина За Подстригване на Коса Машинки За Подстригване на Кучета, Акумулаторна Домашни Професионални Тихи Малошумные Машинки За Подстригване Безжична Машинк?

wangyy Машина За Подстригване на Коса Машинки За Подстригване на Кучета, Акумулаторна Домашни Професионални Тихи Малошумные

BGN 71.82
На склад

Брой продукти

[Безопасно остър нож и липса на довършителни] : Тази електрическа машина за подстригване на домашни любимци е оборудвана с мощен мотор, тази машина за подстригване на коса ще бъде гладко и удобно бръснене на косата животни без запушване на косата в колата, или каквато и да е повреда или тянущих усещания за домашен любимец. [Безжична и лесна] : Батерия машинки за подстригване акумулаторна,може да се използва в безжичен и зарядното състояния,дори ако машинки за подстригване на кучета, използвани за гъста коса или голямо куче, не се притеснявайте за липса на захранване. [Приложимо за всички домашни любимци] : Независимо от това, дали сте професионален грумером или новобранец, 5-степенна корекция на острието(0,8-2 мм) този инструмент, за да се грижи за кучета ще ви позволи да се режат с голяма точност, ще подстригаете различни домашни животни е по-удобно и лесно.

Други функции

Най-добри сделки