0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Смарт часовници за Телефони с Android и iOS, Съвместими с iPhone, Samsung, Фитнес Тракер, Водоустойчив Bluetooth Предизвикателство Монитор на Сърдечната Честота Цифров Крачкомер Х?

Смарт часовници за Телефони с Android и iOS, Съвместими с iPhone, Samsung, Фитнес Тракер, Водоустойчив Bluetooth Предизвикателство

BGN 55.04
На склад

Брой продукти

【Точен фитнес тракер】 - high-performance алгоритъм за криптиране за защита на личната информация и на информацията приятели.Дайте на вас лично и изключителен малък свят, отворете пъстра разумен живот. 【24/7 Heart Rate Monitor & Sleep Tracker】- Автоматично проследява сърдечната честота в реално време, кръвното налягане, кислород в кръвта и предостави цялостен анализ на качеството на вашия сън (дълбок сън,лек сън и събуждане по време), за да ви помогне да водят здравословен начин на живот. 【Dial & Answer Bluetooth Покана】- След свързване на Bluetooth на телефона.Можете да провеждате разговори директно през часове (трябва винаги да се поддържа комуникацията с мобилния телефон, да синхронизират контактите, мобилен телефон и за записване на разговори). 【8 спортни режими】- Подкрепа за ходене,тичане,каране на велосипеди,въжета,баскетбол,плуване,бадминтон,футбол, но също така и поддръжка на интелигентни определяне на дневния си упражнения, пеша на път за работа, бягане след работа, записа песен за движение. 【Настройка на циферблата】- Има много красиви скали, до заявлението е свързана с повече от хиляди скали на избор. 【Дистанционно управление на камерата】 Можете да използвате тези часовници за дистанционно снимане с помощта на мобилен телефон, а също и за фокусиране и снимане, разклаща от време на време на часовника.

Други функции

Най-добри сделки