0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Дефлектор на прозореца найлон, мека бяла здрава водоустойчива Плат запечатване на прозорци найлон за сушильщиков сушильщиков за мобилен климатик((2873546) 3m)

Дефлектор на прозореца найлон, мека бяла здрава водоустойчива Плат запечатване на прозорци найлон за сушильщиков сушильщиков

BGN 31.92
На склад

Брой продукти

Прикрепете прозорец към крючку лента.Прикрепете прозорец към крючку лента.След това отворете ципа на прозореца и высуньте маркуча на климатика от прозореца.След това отворете ципа на прозореца и высуньте маркуча на климатика от прозореца. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект. Просто нанесете самозалепваща крючковую лента от вътрешната страна на рамката на прозореца и върху самия прозорец.Предотвратяване на циркулацията на топлина в стаята си, да сте по-дълго запазват прохладата в нея и спестяване на електроенергия.Предотвратяване на циркулацията на топлина в стаята си.Комплект window for portable conditioners kit запазва прохлада във вашата стая, ефективно разсейва топлината от прозореца. Този прозорец спомага за намаляване на консумацията на енергия и намаляване на емисиите въглероден диоксид, които са особено високи през лятото заради масовото използване на климатици. Прозорец за преносими климатици kit запазва прохлада във вашата стая, ефективно разсейва топлината от прозореца.Параметри : Тип на продукта : Прозорец оборудване запечатване плат Материал : найлон Цвят : бял Размер на продукта : както е показано на снимката Тегло : Approx.Прозорец лесно се затваря при напускане.Моля, обърнете истински като стандарт.Просто нанесете на самозалепваща се лента от вътрешната страна на рамката на прозореца и върху самия прозорец.Предотвратяване на циркулацията на топлина в стаята си.Той е подходящ за всички преносими климатици и сушилни машини, било то на прозореца, който се отваря наляво или прозорец, който се отваря надясно, отдолу подвесное прозорец или покривни прозорци, прозорец ще направи за своята работа.6 oz Осъществяване списък : 1 х прозорец оборудване запечатване ткань1 х двустранно залепваща лента1 х английски Manual Note : 1.В края затворете плътно ципа около маркуч. Той е подходящ за всички преносими климатици и сушилни машини, било то на прозореца, който се отваря наляво или прозорец, който се отваря надясно, отдолу подвесное прозорец или покривни прозорци, прозорец ще направи за своята работа.Няма нужда да разглобявате.Благодарим ви за разбирането. Той е изработен от здрав и водоустойчив нейлонового материал, просто застегивается на ципа между прозореца и рамката на прозореца и могат ефективно регулиране на обмяната и защитават от прах и дъжд.

Други функции

Item Type:
Window Sealing Cloth
Material:
Nylon
Color:
White
Product Size:
As shown in the picture
Weight:
Approx. 235-273g / 8.3-9.6oz
Package List:
1 x Window Sealing Cloth :
1 x Double Sides Adhesive Tape :
1 x English Manual :
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Най-добри сделки